Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ostrov vyhrál v Praze: SK ARITMA PRAHA - FK OSTROV 0 - 2 (0-1)

03.10.2016 | FK Ostrov

V sobotu jsme zajížděli do Prahy, kde jsme se střetli s Aritmou Praha. Věděli jsme že nás čeká těžké utkání s mužstvem, které bylo na 4. místě v tabulce. Do Prahy jsme nechtěli jet jenom na výlet, ale odevzdat na hřišti maximum a odvézt si nějaké body, které ztrácíme na domácím hřišti.

Branky - 34´Rašman, 76´Novotný M.

Sestava
FK Ostrov
Sutto - Horváth Daniel, Nerad,Filák,Liška - Vrba Jakub, Horváth Julius, Matoušek, Rašman - Novotný Milan, Tolar
Střídali - Vrba Jan, Blažej Jaroslav, Novák Karel

V sobotu jsme zajížděli do Prahy, kde jsme se střetli s Aritmou Praha. Věděli jsme že nás čeká těžké utkání s mužstvem, které bylo na 4. místě v tabulce. Do Prahy jsme nechtěli jet jenom na výlet, ale odevzdat na hřišti maximum a odvézt si nějaké body, které ztrácíme na domácím hřišti. I když nás během týdne postihly u některých hráčů zdravotní problémy a museli jsme v sestavě provést několik změn, tak hráči kteří nastoupili využili důvěry trenéra a na hřišti odevzdali kvalitní zodpovědný výkon, kterým se zasloužili o vítězství.

1. poločas
V prvních minutách utkání nás soupeř zatlačil, zlobil především z rohových kopů kde využíval výškovou převahu. Ostrovská obrana ale řešila situace s kvalitním bráněním a soupeři nedovolila skórovat. Naopak z rychlých brejků se Ostrov dostával do nebezpečných situací.
13´- Milan Novotný běžel z lévé strany,kde se ve vápně uvolnil kličkou přes hráče a následnou střelu brankář s pomocí bránících hráčů vytáhnul se štěstím střelu na roh. Nadále Ostrov soupeře k ničemu nepouštěl, kvalitně bránil a čekal na příležitost jak ohrozit soupeře.
34´- Z pravé strany centr do vápna na Martina Rašmana, který přes hráče hlavou krásně přehodil brankáře 0 - 1

2. poločas
Do druhého poločasu jsme šli s tím abychom co nejdéle drželi výsledek a popřípadě vstřelili druhou branku. Nadále celé mužstvo výborně bránilo, hráči Aritmy se nemohli přes naší obranu prosadit
76´- Využili jsme opět brejkové situace a Milanem Novotným jsme zvýšili na 0-2.
Tímto Ostrov srazil soupeře na kolena. Aritma chtěla ještě s výsledkem něco udělat proto otevřela hru. Hrála jenom na 3 obránce a tím se Ostrovu otvíral prostor pro rychlé přečíslení soupeřovo obranu,škoda že se už více této situace nevyužilo. 

Celkem se utkání zvládlo výborně. Zahrála obrana, která konečně udržela nulu - to co se nám nepodařilo v minulém týdnu proti Dobříši, kdy jsme měli také veliké šance na vítězství. Vítězství bylo zcela zasloužené a věříme, že proti Klatovům potvrdíme naše kvalitní výkony a konečně v domácím prostředí zvítězíme. 

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS