Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Starší žáci: FK Ostrov x Skalná

08.06.2018 | FK Ostrov

Ve vloženém kole krajského přeboru starších žáků jsme ve středu hostili tým Skalné, souseda v tabulce.

V počátku vyrovnaného utkání jsme měli první gólovou šanci my, ale Berkyho slabá střela brankou neskončila. Naopak soupeř se z první povedené akce ujal  vedení. My jsme do konce poločasu měli ještě pár nadějných možností ke srovnání stavu, ale když Bílek těsně před jeho skončením nedokázal dopravit míč do již odkryté brány a  zblízka přestřelil, skončil první poločas 0:1. 

Posledních 15 minut poločasu jsme měli mírnou převahu a od počátku druhé půle se hrálo spíše na polovině soupeře a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy se nám podaří vyrovnat. Šance byly, ale zůstaly opět neproměněny. Naopak soupeř se po jednom brejku, po našem rohovém kopu, dostal do dvoubrankového vedení. Kluci se nevzdávali a tlačili se čím dál víc na branku soupeře, až se v 52. minutě přeci jen dočkali, když se podařilo snížit Lešťanovi po důrazném souboji v pokutovém území. Tentýž hráč měl zanedlouho potom na noze i vyrovnání, když se řítil sám na brankáře hostí, který jeho úmysl bohužel zmařil. Jelikož jsme nezúročili ani další slibné možnosti a soupeř ustál i náš závěrečný tlak, podlehli jsme nakonec 1:2. 

Mě i kluky porážka moc mrzí a asi si ji ani nezasloužili. Předvedli bojovný výkon, dřeli až do konce, vytvořili si víc šancí než soupeř, ale proměnili jen jedinou. Fotbal se ale hraje na góly a my jsme v proměňování šancí tentokrát selhali, soupeř naopak vytěžil z minima  maximum. To se ve sportu stává, ale na druhou stranu mě těší jejich přístup, obětavost a v neposlední řadě i zjištění, že se neustále zlepšují jak individuálně, tak i týmově.

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS