Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ohlédnutí za jarní částí soutěže družstva starších žáků

28.06.2018 | FK Ostrov

Do zimní přípravy jsme nastoupili v lednu s počtem 13 hráčů. Po podzimní části ukončili fotbalovou činnost Nguyen s Přerostem a z K.Varů se vrátil zpět Michálek. Ten si ovšem v polovině jarní části nešťastně zlomil klíční kost a tak stihl odehrát jenom 6 zápasů. Od této doby nás zůstalo pouhých 12 a tak nám pravidelně vypomáhali hráči ročníku 2005 z mladších žáků.

Vzhledem k malému počtu i v kádru dorostu, pak zase někteří starší žáci naopak vypomáhali v jejich soutěži a tak byla jarní část docela dost náročná. Naše soutěž se hrála čtyřkolově a tak jsme se, stejně jako na podzim, utkali s každým soupeřem během jarní části dvakrát. Oproti podzimní části jsme v té jarní obdrželi o 4 branky méně a nastříleli o 14 branek více, přesto jsme paradoxně získali o 3 body méně a skončili tak v celé soutěži na čtvrtém místě se 49 body a skóre 92 : 66, o dva body za třetí Skalnou a o čtyři za druhou Aší. Soutěž vyhrály zcela zaslouženě M. Lázně, které pouze 4x za celou sezonu prohrály. Byl to jediný soupeř, se kterým jsme nedokázali získat za celou soutěž ani bod, přestože jsme jim ve čtyřech vzájemných zápasech, až na ten poslední, byli vždy vyrovnaným soupeřem a do posledních minut sahali i po nějakém bodíku.

K lepšímu umístění nám pak chybělo i trochu toho štěstíčka, zvláště v obou jarních zápasech se Skalnou. I přesto jsem s celou sezonou spokojený a na kluky pyšný. Jejich účast na trénincích i zápasech byla vynikající, stejně jako jejich přístup, chování i charakter.  V zápasech  předváděli vesměs slušný, pohledný a bojovný fotbal, kdy se jim někdy dařilo více, někdy méně, ale s obrovskou chutí na sobě pracovat. Prostě skvělá parta, na kterou budu rád  vzpomínat a patří jim za to mé uznání a dík. 

Nemohu ani opomenout výbornou spolupráci s trenérem mladších žáků p. Šťástkou, i jemu patří poděkování, stejně jako celému vedení FKO a panu Radovi, správci areálu.

 
Sledujte nás na FB

Aktuální články
20. dubna sehrajeme doma utkání s FK Meteor Praha VIII

V sobotu 20. dubna odehrajeme doma další zápas s FK Meteor Praha VIII. Začínáme v 17 hodin. 

 
V sobotu 6.4. přivítáme mužstvo FK Neratovice - Byškovice

Přijďte nás podpořit na další domácí zápas, který sehrajeme s FK Neratovice - Byškovice. Nezapomeňte: 6. dubna od 16:30.

 
Přijďte na domácí zápas s SK Újezd Praha 4

Další domácí zápas odehraje Áčko už v sobotu 23. března. Začínáme v 15 hodin. Přijďte nás podpořit.

 
První domácí zápas sezóny už v sobotu 9.3.
 
Výměna neúsporného osvětlení FK Ostrov
 
V sobotu 11.11. hrajeme od 14:00 s FK Brandýs nad Labem
 
Domácí zápas 28.10. začne už ve 14:30
 
Nenechte si ujít zápas s SK Kladno 14.10.
 
V sobotu 30.9. nastoupíme proti FK ADMIRA PRAHA B
 
V sobotu 16.9. vykopáváme už v 16:30
 
Partneři
 
© eSports s.r.o. & FK Ostrov RSS